Pret manopera faianta

manopera faianta, montaj faianta, pret montaj faianta, faiantari, montaj faianta Bucuresti, pret faianta mp, montaj faianta 2019, placare faianta, placat faianta, cat se ia de pus faianta, pret manopera gresie si faianta 2019, despre faianta

Pret manopera faianta

Ce este faianta?
Produs ceramic (sub forma de placi) cu masa alba, poroasa, acoperita cu smalt, asemanator cu portelanul, fabricat prin ardere dintr-un amestec de caolin, feldspat, cuart etc.

Faianta este unul dintre cele mai folosite finisaje in constructii, in special pentru placarea peretilor in bai si bucatarii. Faianta poate fi montata doar in plan vertical. Nu poate fi montata pe pardoseala, deoarece nu este construita sa suporte greutati suplimentare si trafic.  Spre deosebire de faianta, gresia poate fi montata atat pe pardoseala, cat si pe pereti. Cititi mai multe detalii despre gresie aici .

Cum a aparut faianta?
Se pare ca primele datari istorice au fost facute acum 4000-5000 ani, faianta antica fiind creata prin slefuirea cuartului sau a cristalelor de nisip si amestecarea acestora cu diferite cantitati de sodiu, calciu, potasiu si magneziu. Se creau diferite forme, iar dupa aceea erau expuse la caldura. 
Tehnica de productie a placilor ceramice a evoluat destul de mult, in prezent exista pe piata o gama foarte variata de modele, tipuri, culori, multe dintre modele la preturi avantajoase, practic avem de unde alege, indiferent de cerintele noastre si stilul ales. 

Faianta - avantaje
Faianta este un produs ecologic, ce poate fi integrat cu usurinta in orice design si se adapteaza oricarui stil, datorita diversitatii ca forme, texturi, modele, nuante, marimi. Este un finisaj usor de intretinut si durabil, potrivit pentru cei care isi doresc un design deosebit pe timp indelungat.
Un alt avantaj este raportul calitate - pret, pe piata se gasesc foarte multe modele de calitate la preturi avantajoase. 
Indiferent ca alegeti un stil de amenajare clasic, rustic, retro, shabby chic, modern, minimalist, traditional, etc. exista modele de faianta potrivite oricarui stil. In ultimul timp, au aparut modele de faianta cu diverse decoruri, pentru un plus de originalitate. Acestea se pot imbina cu modele simple de faianta.
Exista pe piata modele de faianta care imita marmura sau lemnul, modele la care apeleaza multi designeri, pentru o amenajare inedita.

Faianta mata sau lucioasa?
Ca o parere personala,  v-as sugera sa alegeti tipul de faianta care va place mai mult, cu precizarea ca faianta lucioasa scoate in evidenta petele si amprentele. Daca este intretinuta corespunzator, faianta lucioasa ofera un plus de stil spatiului interior.

Alegerea faiantei in functie de stilul dorit 
Exista diferite stiluri de amenajare si trebuie sa tinem cont de aspectul general al locuintei, astfel incat acestea sa corespunda stilului ales. Atunci cand mergem la magazinele de profil, trebuie sa ne interesam daca au colectii in stilul dorit (clasic, modern, rustic, minimalist, etc). Faianta mai poate fi combinata cu mozaic, diverse decoruri, brauri etc.

Culorile alese 
Atunci cand alegem faianta, nu ne uitam doar la model, ci si la culoare.  Culoarea o alegem tinand cont de dimensiunea camerei, dar si de piesele de mobilier si alte elemente decorative. Daca incaperea in care va fi montata faianta este mica, este recomandat sa utilizati faianta de culoare deschisa, care va da senzatia de spatiu mai mare si luminos.

Modalitati de montare a placilor de faianta
 Placile pot fi montate pe orizontala sau verticala, pe inalt sau pe lat, pe diagonala, etc. Exista nenumarate optiuni de montaj. Orice varianta ai alege, trebuie sa tii cont de faptul ca, desi este aceeasi suprafata, in anumite variante, pierderile determinate de modul de asezare pot fi mai mari. 

Manopera faianta
Oferim servicii profesionale montaj faianta de orice tip. Detalii la numarul de telefon 0720.348.353.
Oferim sfaturi si idei si tot suportul nostru pe parcursul derularii lucrarilor. Suntem o firma de amenajari interioare cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Executam finisaje interioare si exterioare la cel mai bun raport calitate-pret. Lucram numai cu specialisti, la cel mai inalt standard de calitate.

Pret manopera faianta
Pentru o oferta de pret adaptata cerintelor dumneavoastra, ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.348.353

Modele si finisaje de faianta
Trebuie sa stii ca placile ceramice pot fi decorate in diferite moduri. Cu putina imaginatie, se pot crea lucruri uimitoare. Iata cateva modele de amenajari cu faianta, care sa va inspire in amenajari.  


Faianta bucatarie






Faianta baie
 






Comentarii