Pret manopera placare cu polistiren

manopera placare cu polistiren, pret manopera placare cu polistiren, pret manopera fatada, placare cu polistiren 2019, termoizolare cu polistiren, pret mp placare cu polistiren, izolare cu polistiren, montaj polistiren pe fatada, izolarea cu polistiren, meseriasi placare polistiren

Pret manopera placare cu polistiren
Pretul pentru manopera difera in functie de tipul de mai multi factori. Pentru o oferta de pret personalizata, ne puteti contacta la numarul de telefon 0720.348.353. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie. Oferim cel mai bun raport calitate-pret. Preturi extrem de avantajoase.
Lucram numai cu personal calificat, specializat atat in amenajari exterioare, cat si amenajari interioare. Executam o gama variata de servicii in domeniu. Echipa noastra va ofera suport pe tot parcursul derularii lucrarilor, va poate oferi sfaturi si idei care pot imbunatatii calitatea amenajarii.

Izolatia casei
Printre materialele care se folosesc la izolatie se numara: polistirenul extrudat, polistirenul expandat, spuma poliuretanica, vata bazaltica si cea de sticla, precum si solutiile noi, ecologice, ca lana, canepa, celuloza si hartia tocata.

Ce este polistirenul?
Polistirenul este un material de izolare  transparent, partial cristalin sau amorf si prelucrat termic. Este realizat dintr-o hidrocarbura obtinuta din petrol (plastic). Polistirenul este unul din cele mai răspândite tipuri de masa plastica, cu un consum mondial (semnificativ) de miliarde de kilograme pe an.
Polistirenul este cel mai folosit material pentru izolarea casei, cu costuri scazute comparativ cu alte materiale izolatoare. Polistirenul mai este apreciat si datorita numeroaselor sale avantaje.
 Izolarea unei case cu polistiren devine o necesitate pentru cei care vor sa faca economii la utilitati. Izolarea exterioara cu polistiren este perfecta pentru pastrarea temperaturii in casa, cu ajutorul polistirenului se obtine o izolatie termica eficienta, care reduce costurile de intretinere.
Vedeti care sunt principalele tipuri de polistiren, cu caracteristicile si utilizarile lor, inainte de a alege.

Tipuri de polistiren:
Diferenta dintre polistirenul expandat si cel extrudat este semnificativa. Expandatul are o structura cu „pori deschisi”, permeabil la vapori de apa si permitandu-i peretelui sa „respire”, in timp ce extrudatul are o structura cu „pori inchisi” si o rezistenta mecanica ridicata.
- polistiren extrudat este mai dens, se recomanda pentru izolarea fundatiilor, soclurilor, subsolurilor, teraselor, planseelor.
 - polistiren expandat - se utilizeaza cu succes pentru termoizolarea la interior si exterior a fatadelor si a acoperisurilor, a spatiilor libere - terase, dar si in interiorul cladirilor. Polistirenul expandat permite permeabilitatea porilor, peretii "respira". Poate fi expandat alb sau expandat grafitat.
Polistirenul expandat se gaseste in comert cu diferite valori ale conductivitatii termice si ale rezistentei la compresiune si la diferite grosimi.
Bine de stiut, polistirenul extrudat este superior celui expandat, mai ales pentru ca are rezistenta mai crescuta la socuri mecanice (de ex. grindina, lovituri, accidente), dar si permeabilitatea la apa mult scazuta. In plus, calitatile termoizolante ale polistirenului au fost sporite prin grafitare.
Inainte de a alege tipul de polistiren potrivit, consultati un specialist.

Avantajele termoizolatiei cu polistiren :
- izoleaza termic si fonic;
- nu absoarbe apa, iar asta il face ideal si pentru a fi folosit in zone cu umiditate ridicata;
-nu se dilata si nu se contracta ;
- reducerea consumului de gaze, curent electric, combustibil;
- poate fi ignifucat ;
- fatadele au un aspect estetic deosebit;
- placile de polistiren au o greutate redusa care nu afecteaza structura cladirii;
- mascheaza fisurile care pot aparea pe pereti;
- costuri mici de manopera.

Pentru izolarea peretilor casei sau apartamentului este utilizat polistirenul expandat, pentru ca nu favorizeaza aparitia igrasiei.

Bine de stiut
Daca izolatia este realizata corect,pe timpul iernii, temperaturi in interior va fi de aproximativ 20 grade, in timp ce afara temperatura se apropie de cea a inghetului. In alegerea tipului de polistiren potrivit, luati in calcul si grosimea acestuia.
Vara, nu va fi foarte cald in interior. Va bucurati de o temperatura optima indiferent de anotimp.

Nu folositi polistiren extrudat pentru izolarea peretilor.
Polistirenul extrudat este excelent pentru izolarea fundatiilor, soclurilor, subsolurilor, pardoselilor.
Luati in calcul conductivitatea termica si grosimea placii de polistiren.






Comentarii