Pret manopera vopsea lavabila

pret zugravit, pret manopera zugravit, pret zugarvit 2019, zugravit cu vopsea lavabila, preturi vopsea, pret mp zugravit, zugravi Bucuresti, preturi zugravit Bucuresti, cat costa o casa de zugravit, cat costa un apartament de zugravit, pret zugravit casa, pret zugravit apartament

 Pret manopera vopsea lavabila
entru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne conectati la numarul de telefon 0720.348.353. Oferim cel mai bun raport calitate-pret la manopera. Calitate la cele mai inalte standarde in amenajari. Lucram numai cu specialisti cu o vasta experienta in domeniu. Principalele noastra calitati sunt : seriozitate, responsabilitate, ambitie,  motivatie. Suntem la curent cu noile tendinte in amenajari si ne dorim ca fiecare client al nostru sa fie multumit.
La calcularea tarifului pentru zugravirea apartamentului, se poate tine cont de anumite aspecte:
-  dimensiunea camerelor/dimensiunea totala a apartamentului - cu siguranta, cel mai important criteriu pe care il luam in calcul este dimensiunea. Mergand pe acest criteriu, noi va putem oferi un pret/mp.
- suprafetele - daca suprafetele sunt netede, fara fisuri/imperfectiuni, costurile sunt mai mici.
- gradul de dificultate - inca un aspect de luat in calcul este gradul de dificultate al lucrarii. Daca peretii sunt drepti, costurile sunt mai mici, insa daca prezinta diverse scafe, masti, etc, automat costurile pot creste.
- numarul de straturi - costul se realizeaza per strat. Daca sunt aplicate mai multe straturi de vopsea lavabila, costurile cresc.
- tipul de vopsea - costurile sunt mai mici pentru vopsea lavabila, comparativ cu stucco, vopsea decorativa, etc. 


Vopseaua lavabila
Amenajarea locuintei presupune mai multe etape. Zugravirea peretilor este necesara dupa un anumit interval de timp. Reprezinta unul dintre principalele finisaje ale casei si reprezinta si baza pe care se va dezvolta decorul. Peretii pot fi decorati ulterior cu tapet sau diferite decoratiuni.

Compozitia vopselei lavabile
Vopseaua lavabila este formata din diversi polimeri sau coprolimeri (rasina stiren acrilica, acrilici, poliacetati de vinil), dispersati in apa. Formarea peliculei se face prin evaporarea apei. In compozitia vopselei lavabile mai intra pigmenti - bioxid de titan, confera putere mare de acoperire, culoarea dorita, protejeaza filmul de rasina impotriva radiatiei solare, influenteaza vascozitatea si proprietatile reologice ale vopselei, aditivi - substante ce contribuie la imbunatatirea procesului de fabricatie a unei vopsele lavabile, la proprietatile de aplicare, la stabilitatea în timp a vopselei si la durabilitatea filmului de vopsea si substante nevolatile.

Vopseaua lavabila - avantaje
- vopselele lavabile sunt ideale pentru a fi aplicate pe diferite suprafete (gips-carton, gleturi, tencuieli din ciment, var sau beton, suporturi minerale) si pentru a crea diferite efecte.
- este unul dintre cele mai folosite materiale in amenajari, iar acest lucru se datoreaza si costurilor avantajoase - exista multe tipuri de vopsea lavabila, multe dintre ele la costuri avantajoase;
- vopseaua lavabila are o rezistenta sporita la spalare ;
- se gaseste intr-o gama foarte variata de culori;
- peretii zugraviti cu vopsea lavabila se curata foarte usor, cu o laveta umeda ;
- timpul de uscare nu depaseste 24 ore;
- vopseaua lavabila are o putere mare de acoperire.

Tipuri de vopsea lavabila :
 In functie de rezistenta la spalare, produsul poate fi o vopsea semi-lavabila, lavabila sau super-lavabila.
Vopseaua semi-lavabila poate fi spalata, dar nu rezista la foarte multe spalari, iar culoarea se poate lua prin stergere.
Vopseala lavabila este mata si mai rezistenta la spalari repetate. O poti curata de pana la 100 ori.
Vopseaua superlavabila, lucioasa.  are un aspect mai lucios si poate fi stearsa si de 200 ori.

In functie de locul aplicarii, sunt vopsele lavabile de interior, destinata exclusiv utilizarii in interiorul  imobilelor. Daca sunteti in cautarea unei vopsele care sa acopere fatada, optati pentru vopseaua lavabila pentru exterior, realizata special pentru a rezista factorilor de mediu. Este foarte rezistenta in conditii de umezeala, caldura excesiva sau temperaturi foarte scazute.

Vopseaua lavabila se diferentiaza si in functie de proprietati : vopsea antimucegai, lavabila antibacteriana. vopsea cu protectie impotriva murdariei, vopsea rezistenta la intemperii si vopsea cu putere mare de acoperire.
Vopseaua antimucegai impiedica formarea sporilor de mucegai in timp ce vopseaua antibacteriana ajuta la pastrarea unui mediu curat si sanatos in locuinta. Vopseaua cu protectie impotriva murdariei contine compusi speciali pentru impiedicarea murdariei astfel incat aceasta sa nu patrunda in structura peretelui si a fi si mai dificil de eliminat. Vopseaua rezistenta la intemperii este potrivita pentru exterior si cu o rezistenta crescuta la umezeala, caldura sau frig. Vopsea cu putere mare de acoperire – este nevoie de o cantitate mica de vopsea pentru un rezultat excelent.

In functie de continut, putem alege vopseaua care are la baza rasina acrilica si este si cel mai folosit tip de vopsea. 
Vopseaua cu silicon este recomandata pentru spatiile cu un nivel crescut de umiditate.
Vopseaua cu continut mineral include var hidratat sau ciment si poate fi aplicata si peste caramida.
Vopseaua cu teflon previne zgarierea si patarea peretilor.
Vopseaua cu ioni de argint este perfecta pentru camera bebelusului, deoarece aici trebuie evitate bacteriile cu orice pret.

Cum alegem vopseaua lavabila?
Aunci cand cumparati vopsea lavabila, trebuie sa tineti cont de anumite aspecte: rezistenta in timp, gradul de acoperire, timpul de uscare, aderenta, gradul de lavabilitate, paleta de culori disponibila, tipul camerei care urmeaza sa fie zugravita, puterea de acoperire. Vopseaua pentru baie si bucatarie trebuie sa contina aditivi antimucegai , pentru a face fata umezelii excesive. e recomanda vopseaua super-lavabila antifungica si antibacteriana.

Greseli de evitat atunci cand este aplicata vopseaua lavabila :
- aplicarea gresită a vopselei – vopseaua lavabila se intinde intotdeauna de la umed la uscat, de sus in jos si fara intrerupere, pentru a preveni stropirea si aparitia unor dungi inestetice.
- supraincarcarea rolei - aveti grija sa evitati surplusul de vopsea pe rola, altfel riscati sa aplicati un strat mai gros care va arata neuniform.
- aplicarea vopselei pe intreg spatiul de lucru - se imparte spatiul in portiuni si se lucreaza pe dimensiuni rezonabile, pe care le veti termina fara intrerupere.

Idei zugravit cu vopsea lavabila :
In ideea in care v-ati decis sa zugraviti, credem ca v-ar face placere sa vedeti cateva idei de zugravit cu vopsea lavabila. Tocmai de aceea, am expus mai jos cateva fotografii, care sa va inspire.












Comentarii