Pret manopera gresie

manopera gresie, manopera gresie 2019, pret montaj gresie, echipa manopera gresie, manopera gresie mp, cat se ia de pus gresie, cat costa manopera gresie, manopera mp gresie, pret mp placat gresie, placare gresie, despre gresie

Pret manopera gresie

Gresia este unul dintre cele mai folosite finisaje in constructii, in special pentru placarea pardoselilor in bai si bucatarii. In magazinele cu materiale de constructii gasim o gama foarte variata de modele si culori, dar si diferite tipuri de gresie.
Gresia este foarte usor de integrat in orice decor, sunt modele care imita marmura sau parchetul, care se folosesc chiar si in sufragerie sau dormitor. Exista si diferite tipuri de gresie folosite pentru placari exterioare.
Tehnica de productie a placilor ceramice a evoluat destul de mult, existand placi extrem de rezistente si cu o estetica deosebita. Practic, exista atatea modele de gresie, incat se pot satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi si preferinte.
Gresia este foarte rezistenta la uzura si are o durata foarte mare de viata, acesta reprezentand un avantaj major al folosirii acesteia in amenajari interioare. Un alt avantaj major este cel legat de costuri, fiind o gama variata de modele la preturi foarte avantajoase.

Ce este gresia?
Gresia este o roca din nisip cimentat careia i se aplica tratamente speciale in timpul prelucrarii.
Gresia este cel mai des folosita pentru placarea pardoselii, insa se intampla (rar, ce-i drept), sa fie folosita si pentru placarile peretilor.

Tehnologia placilor ceramice
Se pare ca primele datari istorice ale placarilor cu ceramica au fost facute acum 4000-5000 ani in interiorul piramidelor egiptene. La inceputuri, culoarea era data de culoarea pamantului din care era fabricata placa. La inceputurile aparitiei acestei tehnologii, stratul de lut era asezat in cuptor la o temperatura inalta si rezulta o placa cu aspectul unui ulcior de lut cu ambele fete poroase.
Tehnica de productie a placilor ceramice a evoluat destul de mult in timp. In prezent, exista diferite placi ceramice de diferite dimensiuni, modele si culori, dar si 2 mari tipuri de gresie.

Tipuri de gresie
- gresie lucioasa sau glazurata ;
- gresie portelanata.
 Inainte de a ne decide ce tip de gresie vom folosi dintre cele  doua tipuri, trebuie sa avem in vedere unde vom folosi placile ceramice : pentru placarea la interior sau la exterior.
Pentru placarile interioare, putem folosi gresie glazurata, care este foarte usor de intretinut (se sterge cu mopul sau lavete), se poate monta cu sau fara distantiere, are o durata mare de viata, este foarte rezistenta si are un aspect estetic deosebit. Distantele intra placi pot fi de la  2 la 5 mm.
Pentru placarile exterioare ( scari de exterior, spre exemplu), se folosesc placile de gresie portelanata de exterior, foarte rezistente la inghet si temperaturi scazute. Principalele avantaje ale gresiei portelanate sunt : durabilitate si rezistenta la abraziune, rezistenta in fata agresiunii agentilor chimici si daca este lovita accidental.
Gresia portelanata poate fi folosita si la interior, se poate alege gresie cu design de imitatie parchet, spre exemplu.

Gresie - avantaje
Gresia are o serie de avantaje in ceea ce proveste estetica, durabilitatea, usurinta in intretinere, costuri avantajoase.

Manopera gresie - echipa montaj gresie
 Oferim servicii profesionale montaj gresie de orice tip- cu sau fara distantiere  - (gresie, faianta, marmura, mozaic, etc)
Cu o experienta de peste 10 ani, ocupam o pozitie de top in domeniul amenajarilor interioare. Cu o dorinta continua de perfectionare, specialistii nostri lucreaza la cel mai inalt standard de calitate. Promptitudine, seriozitate, ambitie si cu dorinta de perfectionare continua, echipa noastra lucreaza dupa standarde internationale. Avem un program de lucru riguros. Executam orice tip de finisaje interioare si exterioare. Avem cea mai variata gama de servicii, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de o amenajare completa, la cele mai inalte standarde. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720.348.353. Oferim sfaturi si idei si tot suportul nostru pe parcursul derularii lucrarilor.


Modele si finisaje de gresie
Asa cum spuneam, exista o gama foarte variata de modele de gresie, pentru orice stil de amenajare. Noi va prezentam mai jos cateva idei de amenajare cu gresie.













Comentarii