Pret renovare apartament

pret renovare apartament, manopera apartament, renovare apartament 2 camere, echipa renovare apartament, pret amenajare apartament, manopera mp, pret renovare apartament 2019, echipa constructii,pret renovare casa

Pret renovare apartament
Daca ati achizitionat recent o locuinta, probabil ca deja ati inceput sa planificati lucrarile de renovare.
Desi, la prima vedere renovarea poate parea complicata, costisitoare si de durata, o sa vedeti ca pe parcurs lucurile se simplifica foarte mult prin respectarea anumitor reguli, care tin de o buna organizare. Este foarte important sa aveti o buna comunicare cu echipa de specialisti in domeniul amenajarilor interioare pe tot parcursul derularii lucrarilor. O echipa motivata, cu bune cunostinte in domeniu, va poate oferi sfaturi pentru a spori calitatea amenajarii. Indiferent de complexitatea lucrarilor, o echipa bine pregatita va duce la bun sfarsit orice proiect.
Ne propunem ca, prin acest articol, sa oferim sfaturi si sa le usuram munca proprietarilor de  apartamente.

Pret renovare apartament - una dintre cele mai frecvente intrebari este cea legata de costuri. Trebuie sa stiti ca preturile pot varia foarte mult, in functie de tipul de finisaje si materialele folosite. Costurile de renovare difera, in functie de nevoile reale si de preferinte. Bineinteles, costurile difera si in functie de cat de multe schimbari va doriti sa aduceti vechiului apartament.

Echipa renovare apartament
Costurile pentru manopera de asemenea variaza in functie de tipul de finisaje, de dimensiunea apartamentului, de complexitatea lucrarii, de gradul de dificultate. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne conectati la numarul de telefon 0720.348.353 Realizam devize pe baza proiectului (releveului) apartamentului. Oferim cel mai bun raport calitate-pret la manopera. Calitate la cele mai inalte standarde in amenajari.
De asemenea, oferim consultanta pentru alegerea materialelor de calitate la preturi avantajoase. Suntem dedicati, lucram cu drag si orice proiect ne ambitioneaza sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari interioare.
Echipa noastra va ofera suport pe tot parcursul derularii lucrarilor. Apelati cu incredere la specialistii nostri. Lucram numai cu personal calificat, cu cunostinte vaste in domeniu. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi tendinte in amenajari. 

Intocmirea planului la inceputul lucrarii
Inainte de toate, organizarea este esentiala. Un prim pas va fi un plan, care va cuprinde o lista a lucrarilor necesare, materialele necesare, o estimare a timpului renovarii, etapele renovarii.

Stabilirea bugetului
In faza de pregatire, stabiliti un buget, insa luati in calcul ca suma poate sa difere in functie de cativa parametri : tipul de finisaje, calitatea materialelor, suprafata, starea apartamentului inainte de renovare, etc. Pot aparea si cheltuieli neprevazute, este bine sa aveti o suma de bani care sa acopere aceste cheltuieli.

Achizitionarea materialelor de calitate 
Este foarte important ca atat manopera, cat si materialele sa fie de calitate. Echipa noastra va poate sfatui in privinta alegerii materialelor de buna calitate, la preturi avantajoase.

Etapele renovarii unui apartament 
Etapele renovarii difera in functie de cate schimbari doriti sa aduceti vechiului apartament. Insa, de cele mai multe ori, proprietarii doresc o renovare completa. Fiecare etapa este extrem de importanta, iar ordinea de efectuare a lucrarilor trebuie respectata intocmai.
Asa cum spuneam mai sus, renovarea trebuie facuta dupa un plan bine structurat.

Pentru inceput se decoperteaza suprafetele - tavane, pereti, pardoseala. Se indeparteaza zugraveala veche, varul sau huma de pe tavane si pereti. Se demonteaza faianta din baie si bucatarie, gresia, se demonteaza parchetul sau linoleum, mocheta. Se demonteaza usile si geamurile vechi. Moluzul se depoziteaza in saci se transporta si se depoziteaza intr-o zona amenajata.
Dupa demolarea totala, este momentul pentru pasul  urmator, si anume executia instalatiei electrice si sanitare. Se schimba cabluri, prize, intrerupatoare, robinete, tevi.
Se tencuiesc peretii si se toarna sapa de egalizare pe podele.
Se monteaza ferestrele. 
Peretii se indreapta cu glet si plasa din fibra de sticla. Se aplica gletul de incarcatura in doua straturi si gletul de finisaj intr-un singur strat. Se aplica amorsa. Amorsa se aplica pentru intarirea gletului, pentru inchiderea porilor si pentru o fixare mai buna a vopselii lavabile.
Dupa ce s-au uscat peretii, se va aplica vopsea lavabila. Intai se vopsesc tavanele, apoi peretii. daca este cazul, se efectueaza reparatii.
Dupa ce s-a uscat primul strat de vopsea lavabila, se aplica si cel de al doilea strat de vopsea lavabila, pentru o acoperire cat mai buna.
La final se monteaza prizele si intrerupatoarele. Se monteaza plinta si parchetul.
In baie si bucatarie se monteaza faianta si gresia. Apoi, se monteaza instalatiile.
Cam acestea ar fi etapele renovarii unui apartament. De aici inainte, va puteti ocupa de partea creativa a lucrarilor - mobilarea apartamentului, decorare, achizitionarea electrocasnicelor.

Bine de stiut :
Cei mai multi proprietari evita sa renoveze iarna, din cauza temperaturilor scazute. Trebuie sa stiti ca acest lucru nu reprezinta neaparat un impediment, singurul dezavantaj este ca timpul de uscare a betoanelor, sapelor, gleturilor este mai mare. Apartamentul trebuie sa fie incalzit si termoizolat pe exterior. Peretii nu trebuie sa fie reci.
Pe de alta parte, este mai usor sa gasiti echipe de specialisti disponibile in aceasta perioada a anului.

Idei renovare apartament









Comentarii