Pret manopera piatra naturala

manopera piatra naturala, placare cu piatra naturala, pret manopera piatra naturala, manopera piatra naturala 2019, manopera piatra mp, pret mp manopera piatra naturala, despre piatra naturala, piatra naturala interior, piatra naturala exterior

Amenajarile cu piatra naturala sunt extraordinare. Folosita atat la interior, cat si la exterior, piatra naturala ofera eleganta si rafinament. Piatra naturala este folosita inca din cele mai vechi timpuri si nu se va demoda niciodata.
Se gaseste intr-o varietate de forme, marimi, culori, potrivite oricarui stil. Indiferent daca stilul de amenajare este clasic, rustic, modern, exista pe piata o gama foarte variata de modele.
Dar piatra naturala nu este apreciata doar pentru calitatile estetice, ci si pentru durabilitatea si longevitatea sa. Dintre toate, piatra s-a dovedit, in timp, cel mai versatil, luxos si mai durabil material.
Este versatila, reciclabila si izoleaza fonic si termic spatiul.
Posibilitatea utilizarii pietrei naturale in amenajari sunt multiple. Avem la dispozitie nenumarate solutii pentru fiecare tip de piatra sau incapere din locuinta.

Piatra naturala - principalele avantaje :
Probabil v-ati intrebat de ce sa alegeti piatra naturala in detrimentul altor materiale. Piatra naturala creeaza o atmosfera unica, iar aspectul sau estetic deosebit nu il poate inlocui nici un alt material. Atunci cand discutam despre piatra naturala, ne vin in minte cuvinte precum lux, eleganta, rafinament. Piatra naturala, cu modele variate, este potrivita oricarui interior indiferent daca este o amenajare rustica sau moderna, clasica.
Dar nu numai despre frumusete si aspectul estetic este vorba, ci si despre eficienta si longevitatea sa.
Este foarte rezistenta in timp, nu se degradeaza fara actiunea unor factori mecanici. Se foloseste atat in amenajari interioare, cat si exterioare. Dar un aspect foarte important care ii influenteaza rezistenta in timp este calitatea manoperei. Este foarte important sa lucrati cu o echipa de specialisti in domeniu, pentru o lucrare durabila si de calitate.
Versatilitatea este un alt avantaj al pietrei naturale. Poate fi folosita in combinatie cu alte materiale, pentru placarea peretilor, podelelor sau a semineelor. Piatra naturala se mai foloseste pentru realizarea lavoarelor, blaturilor de bucatarie sau diverselor piese de mobilier, obiectelor decorative.
Piatra naturala este usor de intretinut, se curata cu detergenti special conceputi pentru astfel de materiale. Evitati folosirea substantelor abrazive.
Piatra nu se demodeaza niciodata, dovada a faptului ca se afla in topul designerilor, constructorilor si proprietarilor de locuinte.
Aspectul pe care il ofera spatiului interior este inedit si natural, creeaza o legatura permanenta cu natura. In material, in aparenta dur si rece, poate crea o atmosfera extrem de calda si primitoare, atunci cand este integrat corect in stilul dorit.

Tipuri de piatra naturala
Marmura - se poate folosi atat la interior, cat si la exterior. Se gaseste intr-o varietate de culori. Marmura este o roca metamorfica, obtinuta prin metamorfoza calcarului. Se utilizeaza pentru placarea podelelor si a zonelor expuse umezelii, dar si pentru realizarea lavoarelor si realizarea blaturilor de bucatarie.
Travertin - este o roca sedimentara poroasa de calcar, culorile lui variaza de la nuante de alb si galben, pana la maroniu.
Se utilizeaza pentru placarea podelelor, peretilor interiori, placarea fatadelor, blaturilor de bucatarie.
Ardezie - este o roca argiloasa, cu textura neregulata, brazdata de mici santuri, opaca. Se gaseste in nuante de verde, albastru, bej, gri. Se foloseste pentru placarea podelelor, realizarea blaturilor de bucatarie, placarea fatadelor, confectionarea placilor izolante.
Granit - este cea mai dura roca folosita in amenajari interioare. Este foarte rezistenta, se zgarie si se pateaza greu. Are in componenta cuart si minerale de culoare inchisa. Se utilizeaza pentru realizarea blaturilor de bucatarie, placarea podelelor si semineelor.
Piatra de rau - diverse forme si culori. Se formeaza prin eroziune, in albiile raurilor. Este folosita pentru placarea podelelor, peretilor, semineurilor, diverselor obiecte decorative. Se foloseste si pentru amenajarile exterioare.

Pret manopera piatra naturala
In afara de materialele potrivite, manopera este extrem de importanta. Pentru o lucrare de calitate, lucrati numai cu specialisti. Echipa noastra garanteaza calitatea si durabilitatea lucrarii. Avem experienta de peste 10 ani in domeniu. Costurile pentru manopera variaza in functie de dimensiune, tipul de piatra naturala, de gradul de dificultate. Pentru o oferta personalizata, adaptata nevoilor dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720.348.353. Oferim cel mai bun raport calitate-pret. Calitate la cele mai inalte standarde in amenajari. Echipa noastra va ofera suport pe tot parcursul derularii lucrarilor. Apelati cu incredere la specialistii nostri. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi tendinte in amenajari. 

Idei amenajari cu piatra naturala
Mai jos va prezentam cateva imagini care reprezinta amenajari cu piatra naturala, care sa va inspire. Care va place cel mai mult?









Comentarii