Pret manopera mozaic

pret manopera mozaic 2019, manopera mozaic, montaj mozaic, placare cu mozaic, mozaic in baie, despre mozaic, cat costa de montat mozaic, cat costa mp de mozaic, mozaicul in amenajari interioare, cat costa de pus mozaic

Ce este mozaicul?
Mozaicul se obtine din asamblarea unor mici piese din sticla colorata, gresie, piatra sau alte materiale. Poate fi considerat o tehnica de arta decorativa, o parte a designului de interior sau un simbol cultural si spiritual (de exemplu, in catedrale). Piese mici, de obicei de forma cubica, de diferite culori si materiale, sunt folosite pentru a crea imagini si opere de arta.
Mozaicul a reusit sa supravietuiasca cu succes timpului si diferitelor perioade. Vorbim despre mozaicuri de mai bine de 4000 ani. Primele placari cu mozaic au fost realizate in Mesopotamia, unde erau imbinate mici bucati de piatra. De-a lungul timpului, mozaicul a evoluat si a fost adus intr-o forma de arta, cu modele geometrice precise si scene detaliate.

Mozaicul in amenajarile interioare
In prezent, vorbim deja de o varietate de tipuri de mozaic si o paleta foarte variata de forme si culori, potrivite pentru orice stil, un finisaj de lux, asociat cu rafinamentul si eleganta.
Pe cat sunt de mici aceste piese, pe atat sunt capabile de a face sin spatiul amenajat sa fie placut si relaxant sau dimpotriva, dinamic si puternic colorat.
Dupa ce, mozaicul a fost dat uitarii timp de mai multi ani, placile de faianta fiind in preferintele publicului larg, in ultimii ani designerii s-au gandit sa readuca acest finisaj in topul preferintelor. Si au reusit, acum mozaicul utilizat tot mai des in placarea si finisarea bailor si bucatariilor.
Tot mai multe persoane aleg amenajarea interioara cu mozaic, atrasi nu doar de culorile, texturile si tipul finisajului, ci si de farmecul sau incontestabil. Vorbim de irepatibilitatea, unicitatea fiecarei bucati de piatra.
 Posibilitatile de combinare ale mozaicului sunt nelimitate. Desi multe dintre modelele de mozaic sunt compuse din piese mici de forma patrata, acest tip de finisaj poate fi format din piese de forma circulara, dreptunghiulara sau din piese de diferite marimi. 
Mozaicul de gaseste intr-o mare varietate de culori si texturi, incat e imposibil sa nu gasiti varianta care sa se potriveasca pentru completarea decorului spatiului interior. Intalnim mozaic in bai bucatarii, dar poate fi folosit si in living, in cafenele, hoteluri, crame, birouri, sali de conferinte, magazine, etc. 
In bucatarie, mozaicul se foloseste mai ales pentru placarea peretelui din spatele blatului de bucatarie, pentru un pus de stil si culoare. 

Tipuri de mozaic
Exista mozaic din gresie si faianta, din alte materiale compozite, din sticla, din metal, din lemn si, bineinteles, din piatra naturala.
Mozaicul din piatra naturala -  acest produse de calitate premium din piatra naturala se caracterizeaza prin versatilitate si sunt sinonime cu luxul si eleganta. Mozaicurile se pot realiza din toate tipurile de piatra naturala : granit, marmura, travertin, onix,etc.
Mozaicul din sticla - ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele de culori si modele, simple sau elaborate. Se pot crea imagini complexe de animale sau flori. Mozaicul din sticla poate fi combinat cu alte materiale, precum faianta, metal sau piatra.
Mozaicul din lemn este un produs care deschipe multiple perspective pentru designeri si proiectanti, dar si pentru cei care apreciaza caldura si efectul produs de un material natural.

Echipa montaj mozaic
Pentru a va putea bucura de frumusetea si unicitatea mozaicului, dar si de numeroasele sale avantaje, este important sa va asigurati ca va fi montat de profesionisti.
Nimic nu poate fi mai neplacut decat denivelarile, care sunt destul de vizibile in cazul placilor de faianta, cu atat mai mult in cazul mozaicului.

Pret manopera mozaic
Preturile pentru montaj mozaic variaza in functie de tipul de mozaic, de complexitatea lucrarii, etc. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720.348.353. Oferim cel mai bun raport calitate-pret.
Lucram numai cu personal calificat, cu o vasta experienta in domeniul amenajarilor interioare. Suntem la curent cu noile tendinte in amenajari, oferim sfaturi si idei pentru a imbunatati calitatea amenajarii.

Amenajari cu mozaic
Va prezentam mai jos cateva idei de amenajare cu diferite tipuri de mozaic.












Comentarii