Pret manopera fatada

pret mp manopera fatada, pret fatada 2019, pret manopera, firma constructii, pret manopera tencuiala, pret manopera placare cu polistiren, manopera fatada 2019, meseriasi fatada, termoizolare fatada, termoizolatie fatade, izolarea cu polistiren, fatade placate cu piatra naturala, fatade din lemn, fatade din piatra, fatade din sticla, fatade tencuiala decorativa

Fatada casei reprezinta cartea de vizita a casei. Intotdeauna, va fi observata prima si este un detaliu extrem de important care imprima locuintei personalitate.
Reprezinta prima impresie si este elementul care face diferenta,  tocmai de aceea atentia la detalii este foarte importanta. Fatada casei este cea care poate da individualitate si chiar unicitate casei.

Sfaturi si idei 
Primul aspect de care tinem cont atunci cand alegem un anumit model si cromatica pentru fatada este arhitectura casei.
Fatada casei trebuie sa fie in acord cu arhitectura acesteia si sa conserve stilul arhitectural al casei. In functie de stil trebuie sa se respecte arhitectura casei. O casa in stil traditional va respecta acest stil, in timp ce daca stilul casei este modern, si materialele si cromatica vor respecta stilul modern.
Bineinteles ca puteti iesi putin din tipare, puteti adauga detalii unice si originale, pentru amenajarea intr-un stil personal, insa respectand stilul ales.
Materialele utilizate trebuie sa fie rezistente in conditii variabile de mediu si la trecerea timpului. In functie de materiale se pot face si anumite tratamente de intretinere.
Vopselele, lacurile si materialele de finisaj destinate fatadelor casei sunt rezistente in conditii de modeiu, timp indelungat, astfel ca puteti da fatadei un aspect ingrijit, fara sa cheltuiti o avere. Exista  vopsele prezente intr-o gama foarte variata de culori, la preturi foarte avantajoase. 
Fatada casei poate fi realizata din materiale neconventionale, dintr-o clasa superioara: sticla, marmura, granit, metal, piatra, caramida aparenta, lemn. O solutie deosebita din punct de vedere estetic si al durabilitatii o reprezinta fatada din piatra naturala, care se dovedeste o investitie rentabila pe termen lung.
Fatada casei poate sa fie realizata si din materiale combinate. Se poate adauga lemn, piatra, etc.
Fatadele de caramida aparenta, cele cu brau de piatra sunt cele mai usor de intretinut si cele de lunga durata, dar sunt si cele mai scumpe.
Casele cu fatada din lemn sunt cele mai greu de intretinut, au nevoie de tratamente speciale pentru a nu fi afectate de soare, umezeala si insecte.
 
Fatada casei - culori
In functie de materialul ales, se alege si cromatica pe care o va avea casa.
Sunt materiale care nu ofera foarte multa libertate cromatica.
Culorile deschise dau senzatia unei case mai mari, iar cele tari si intense o fac sa para mai mica.
Culorile trebuie alese cu grija, fara sa fie stridente.
Puteti adauga cateva elemente decorative, felinare, corpuri de iluminat, care creeaza un aspect placut si fac fatada mai primitoare. Si, nu in ultimul rand, nu uitati de flori.

  
Modele de fatade
Fatade placate cu piatra naturala - asa cum scriam mai sus, poate fi cea mai potrivita alegere. Nimic nu se compara cu versatilitatea si rezistenta pietrei naturale.  Desi are un pret mai ridicat decat alte materiale, daca comparam gradul de rezistenta cu cel al altor materiale, piatra naturala se dovedeste a fi cea mai buna investitie.
Fatadele pot fi din marmura, granit, ardezie.
Fatadele din lemn - sunt potrivite pentru cei care iubesc stilul rustic, traditional. Lemnul este un material verstil, dar si mai sensibil la factorii de mediu. Necesita tratament special de ingrijire.
Fatadele din sticla - sunt potrivite pentru case in stil modern si ultramodern. Sunt cele mai spectaculoase tipuri de fatade, insa costurile sunt pe masura.
Fatade cu tencuiala decorativa - cel mai utilizat material pentru fatade si cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor. Are o rezistenta buna in timp si se gaseste intr-o varietate de culori.

Izolarea fatadei 
Materialele pe care le poti folosi pentru izolarea casei sunt polistirenul expandat sau extrudat, vata minerala de sticla, dar si aerogel, pluta, celuloza si chiar paie. Cel mai folosit material pentru izolarea casei ramane polistirenul. Mai multe detalii despre izolarea fatadei cu polistiren aflati intr-un articol urmator.

Manopera fatada
Un aspect deosebit de important l reprezinta alegerea echipei de meseriasi pentru executarea fatadei casei. Degeaba se folosesc materiale scumpe si durabile, daca calitatea manoperei lasa de dorit. Cu alte cuvinte, manopera este la fel de importanta ca materialele folosite. Lucrati numai cu specialisti, pentru ca lucrarea sa fie durabila si de calitate superioara.
Costurile pentru manopera de asemenea variaza in functie de tipul de finisaje, de dimensiuni, de complexitatea lucrarii, de gradul de dificultate. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne conectati la numarul de telefon 0720.348.353. Oferim cel mai bun raport calitate-pret la manopera.
Suntem dedicati, lucram cu drag si orice proiect ne ambitioneaza sa atingem cele mai inalte standarde in amenajari interioare.
Echipa noastra va ofera suport pe tot parcursul derularii lucrarilor. Apelati cu incredere la specialistii nostri. Lucram numai cu personal calificat, cu cunostinte vaste in domeniu. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi tendinte in amenajari.








Comentarii