PRET ZUGRAVIT CASA 2019

pret zugravit casa, zugravit casa 2019, zugraveli pret mp, amenajari interioare, pret zugravit, zugravit cu lavabila, firma zugravit interior, pret manopera zugravit, preturi zugravit 2019

Pret zugravit casa

Daca iti doresti ca locuinta ta sa arate impecabil, curata si improspatata, atunci zugravirea peretilor este necesara cat mai des. 
Pentru cele mai bune rezultate, zugravirea este realizata de catre specialisti in domeniu.

Pret zugravit casa
Zugravirea peretilor nu este costisitoare, insa stabilirea unui buget este un aspect important. Atunci cand ne gandim la costuri, trebuie sa tinem cont de anumite aspecte :

- dimensiunea camerei - cel mai important aspect pentru determinarea costului il reprezinta dimensiunea camerei. Suprafetele mari implica o cantitate mai mare de materiale si o durata de zugravire mai mare a camerei, cu costuri suplimentare la manopera.

- suprafetele - daca suprafetele care vor fi zugravite sunt netede, fara fisuri si imperfectiuni, costurile vor fi mai mici. Insa, daca peretii nu sunt drepti, sunt fisurati si prezinta imperfectiuni, aducerea lor la stare perfecta implica costuri si operatiuni suplimentare.

- gradul de dificultate - durata de executie a zugravelii este mai greu de estimat, iar totul depinde in mare parte de experienta specialistilor in domeniu. Insa un aspect de luat in calcul este si gradul de dificultate (daca peretii sunt drepti sau au scafe, masti ), dar si numarul de straturi de vopsea lavabila (de regula, vopseaua lavabila se aplica in 2 straturi - primul strat necesita un anumit interval de timp de uscare).

- tipul de vopsea - daca alegeti vopseaua lavabila - care este cel mai accesibil ca si pret si cel mai utilizat finisaj pentru zugravirea peretilor, costurile vor fi mai mici. Insa, daca alegeti vopsea decorativa , stucco, costurile pentru material si manopera vor fi mai mari.

Echipa zugravi - Bucuresti si Ilfov
Echipa noastra de zugravi profesionisti va sta la dispozitie pentru lucrari de tencuit, gletuit, slefuit, amorsat, zugravit. Suntem o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Garantam calitatea serviciilor oferite. Avem numai specialisti calificati in domeniu. Specialistii va pot recomanda materiale de calitate, va pot oferi o multime de sfaturi practice cu privire la imbunatatirea si mentinerea calitatii lucrarilor. Executam orice tip de finisaje interioare si exterioare. Avem cea mai variata gama de servicii, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de o amenajare completa, la cele mai inalte standarde. Pentru detalii si programari zugravit, 0720.348.353. Va oferim cel mai bun raport calitate-pret. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata. Preturile noastre sunt extrem de avantajoase, iar durata de lucru conform cerintelor clientilor nostri.

Ce trebuie sa stii inainte de a te apuca de zugravit?
 Chiar daca, in mare parte, specialistii nostri se vor ocupa de tot, sunt cateva aspecte pe care le vom discuta cu beneficiarii inainte de zugravirea propriu-zisa.
- in primul rand, este necesar ca toti peretii sa fie liberi. Toate piesele de mobilier vor fi mutate in alta camera sau in mijlocul camerei si acoperite cu folie de protectie. Vom proteja si pardoseala cu folie de protectie. Cu banda adeziva vom proteja tocul usilor, al geamurilor, plinta parchetului, etc.

Daca stratul vechi de vopsea este umflat, vom indeparta vopseaua veche din acele locuri si vom efectua reparatii cu glet de ipsos. Dupa ce gletul este uscat, il vom finisa cu smirghel.
- paleta de culori - culorile joaca un rol foarte important in amenajarea casei, deoarece pot avea un impact major nu doar asupra aspectului  spatiului interior, cat si asupra starii noastre de spirit. Sunt nuante tari care te pot binedispune si incarca cu energie, dar si nuante reci, care te pot relaxa si calma. Alege culorile care iti plac si exclude culorile care nu te incanta.
 Mai multe detalii despre impactul culorilor in amenajari interioare vom scrie intr-un articol urmator.

- prepararea amorsei si vopselei lavabile. Amorsa va fi aplicata intr-un strat. Dupa ce amorsa s-a uscat, urmeaza aplicarea vopselei lavabile in 2 straturi.
Locuinta se poate personaliza in functie de preferinte. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti ce v-ati dori sa schimbati, iar noi venim cu sfaturi si idei care pot imbunati calitatea amenajarii.
Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720.348.353.

Beneficiile vopselei lavabile :
- ofera o paleta variata de culori ;
- are un pret avantajos ;
- rezistenta sporita la spalare ;
- durabilitate mare ;
-dupa aplicare, vopseaua lavabila se usuca repede .


 








Comentarii