Pret manopera parchet

pret manopera parchet, parchet laminat, parchet masiv, parchet stratificat, pret manopera parchet 2019, echipa montaj parchet, placare cu parchet, cat costa de pus parchet 2019, cat se ia de pus parchet, despre parchet

Pret manopera parchet

Despre parchet
Lemnul exprima eleganta, rafinament, caldura si naturalete. Pentru o atmosfera placuta, calda, primitoare, parchetul este unul dintre cele mai folosite tipuri de finisaje in placarea pardoselilor interioare. Parchetul este o pardoseala executata prin imbinarea unor piese din lemn tare(stejar, fag), prelucrate special, fiecare piesa (ingusta si scurta), folosite la executarea acestui tip de pardoseala.
Parchetul se gaseste intr-o gama foarte variata de tipuri, materiale, modele si culori, care satisfac chiar si cele mai exigente preferinte.

Ce tip de parchet alegem?
Este bine ca atunci cand alegeti parchetul, sa tineti cont de cateva aspecte : textura si culoarea lemnului, durabilitate, dimensiunea camerei unde va fi montat, pret.


Tipuri de parchet
- parchetul din lemn masiv - specialistii in amenajari interioare sustin ca pentru a obtine o pardoseala de calitate superioara trebuie sa alegem, fara indoiala, parchetul din lemn masiv.
Parchetul din lemn maisiv este ideal pentru camerele de zi si dormitoare, iar marele sau avantaj este faptul ca poate fi reconditionat de nenumarate ori. Parchetul masiv este obtinut din lemn masiv, fiind practic o singura bucata de lemn. Sunt folosite esente mai dure din lemn, stejar, salcam, esente exotice. Parchetul masiv, fiind clasic si de o eleganta deosebita, nu se demodeaza niciodata. Rezista foarte bine in timp, are garantie pe viata, daca este intretinut corect. Nu retine praful si mucegaiul si este usor de curatat. Cu o raschetare ocazionala si aplicarea unui strat de finisaj, parchetul masiv va arata ca nou. Ofera o buna izolare termica. Trebuie sa stiti ca parchetul din lemn masiv nu se poate monta in baie, bucatarie, in incaperi cu umiditate si este mai putin rezistent la socuri mecanice.
-parchetul stratificat -  putem spune ca este o combinatie intre parchet masiv si parchet laminat. Parchetul stratificat este realizat din mai multe straturi de lemn, poate avea doua, trei sau chiar patru straturi, dispuse incrucisat. Acest lucru ii creste rezistenta si ofera o stabilitate mai buna. Poate fi montat fara probleme in incaperi in care parchetul masiv nu este indicat. Are stabilitate dimensionala si este mai rezistent la socuri mecanice comparativ cu parchetul din lemn masiv. Parchetul stratificat, comparativ cu parchetul masiv, poate fi raschetat, insa nu de prea multe ori.
-parchetul laminat - este format dintr-o suprafata de melamina decorativa(modelul parchetului), un strat de suport din MDF sau HDF si un strat inferior de melamina, pentru echilibrare si stabilizare.
Este cel mai avantajos din punct de vedere al costului, cel mai usor de montat si se gaseste intr-o varietate de modele si culori. Trebuie sa stiti ca parchetul laminat ofera o calitate mai scazuta a izolarii fonice si termice, nu poate fi reconditionat, rezista mai putin in timp si nu are o rezistenta crescuta la umiditate.

Tipuri de esente lemnoase
Dintre esentele dure, cele mai obisnuite sunt stejarul, fagul sau mesteacanul. Printre esentele moi, se numara pinul sau bradul.
Printre cele mai frecvente culori alese pentru parchet se numara stejarul natur si artarul.
Fagul este o esenta dura, dar elastica, cu o rezistenta excelenta la socuri. Este potrivit chiar si pentru trafic intens.
Mesteacan - putin mai moale decat stejarul, dar are o durabilitate buna.
Frasin - foarte rezistent la socuri, elastic, dur.
Nuc - un lemn foarte tare, de o densitate moderata.
Esentele exotice - bambus, spre exemplu - au o durabilitate comparabila cu a stejarului.


 Parchet - avantaje si dezavantaje
Fiecare tip de parchet are avantajele si dezavantajele lui. In functie de anumite criterii, precum stilul si dimensiunea incaperii, durabilitate, buget, etc. se poate alege tipul de parchet potrivit.


Montaj parchet
Montajul parchetului - spre deosebire de parchetul laminat, parchetul stratificat si masiv sunt mai greu de montat, iar acest lucru implica costuri mai mari la montaj.
Montajul poate fi flotant sau prin lipire. Suprafata pe care va fi montat parchetul laminat trebuie sa fie uscata, solida si dreapta.

Pret manopera parchet 
Echipa noastra de specialisti in domeniu ofera servicii profesionale montaj parchet de orice tip : - parchet laminat, stratificat, masiv. Pretul pentru montaj difera in functie de tipul de parchet. Cea mai ieftina manopera este cea pentru parchet laminat. 
Executam o gama diversificata de servicii in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de o amenajare completa. Echipa noastra are peste 10 ani experienta in domeniu, specialistii sunt foarte bine pregatiti si cu dorinta continua de perfectionare, pentru a atinge cele mai inalte standarde in amenajari.
Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720.348.353. Oferim sfaturi si idei si tot suportul nostru pe parcursul derularii lucrarilor.

Modele de parchet pentru living










Modele de parchet pentru dormitor






Modele de parchet pentru bucatarie





Modele de parchet pentru baie





Comentarii