Amenajari Interioare 2019

amenajare apartament, amenajare casa, amenajari interioare, amenajari interioare 2019, despre noi, finisaje interioare, renovari interioare, renovari interioare 2019, servicii amenajari, firma amenajari interioare, pret manopera amenajari interioare

 Amenajari Interioare

Cine suntem?
Creativ Amenajari este o companie specializata in lucrari de constructii si amenajari interioare, cu experienta de peste 10 ani in domeniu.
Tendintele sunt in continua schimbare, este normal ca dupa un anumit interval de timp sa doriti o improspatare, o igienizare, finisaje mai calitative, iar echipa noastra este pregatita sa intervina de fiecare data cu solutii practice si complete pentru a crea un spatiu modern, inedit, original, conform cu cerintele si dorintele dumneavoastra.
Echipa noastra de specialisti in domeniu va poate oferi sfaturi in privinta realizarii unui concept unic, personalizat, modern, in ton cu noile stiluri. Experienta noastra ne-a ajutat sa atingem cel mai inalt standard in materie de amenajari. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenjari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior orientandu-ne dupa noile stiluri.
Toate proiectele dumneavoastră cu privire la constructii si amenajari vor fi puse in practica de către personalul nostru specializat.
Am creat o cariera solida in domeniul amenajarilor interioare, bazandu-ne pe professionalism, experienta vasta, gama variata de servicii, complexitatea lucrarilor, preturile avantajoase, precum si promptitudine si respectarea termenelor de executie.
Suntem intotdeauna la curent cu noile stiluri si trenduri, aproape de nevoile clientilor, cu o mare atentie la detalii si optimizarea costurilor, incercam in fiecare an sa aducem noi posibilitati de a inova si spori confortul in fiecare camin. Echipa noastra este orientate spre satisfacerea celor mai exigente cerinte.
Combinam finisajele cu elemente decorative inedite pentru pereti si tavane, in asa fel incat sa cream un decor inedit si original.
In sectiunea Proiecte, veti gasi o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna Creativ Amenajari .
Oferim o gama foarte diversificata de constructii si amenajari interioare, astfel incat executam servicii complete de finisaje interioare, amenajari si instalatii.
Ne pliem pe cerintele clientilor,  avem o viziune foarte clara asupra a tot ce reprezinta finisajele si amenajarile interioare si noile stiluri pe piata home&deco.
Echipa noastra aduce imbunatatiri vizibile la nivel de estetica si functionalitate oricarei incaperi.
Ofertele de pret sunt personalizate si se stabilesc in functie de suprafata si de tipul de finisaje.
Oferim clientilor nostril sfaturi si idei si tot suportul nostru pe parcursul derularii lucrarilor, astfel incat sa amenajam locuintele la cele mai inalte stanarde de calitate. Venim cu idei inovatoare si modern pentru reusita unei amenajari “a la carte”. Imbinarea culorilor , texturilor, detaliilor unice se va efectua in cel mai minutios mod, pentru ca sa puteti beneficia de un ambient placut, relaxant, potrivit stilului de viata si dorintelor dumneavoastra. Fie ca vorbim despre amenajari garsoniere, apartamente, case, vom veni cu solutii pentru a spori confortul fiecarui client in designul interior al caminului.
Beneficiem de cele mai performante utilaje si echipamente, efectuam lucrari complexe de renovari si amenajari interioare, dar si constructii case. Oferim inclusiv consultanta in alegerea materialelor, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de servicii si materiale la cele mai inalte standard de calitate, dar la un pret cat se poate de avantajos. Va oferim alternative la materiale scumpe si va oferim cel mai bun raport calitate-pret prezent in acest moment pe piata.
Programul nostru de lucru este riguros, in asa fel incat clientii nostri sa beneficieze de serviciile oferite in regim full-time, astfel ca lucrarea sa fie executata in termenul stabilit.
De ce sa alegeti echipa noastra pentru amenajarea locuintei?
-va oferim o gama variata de servicii;
-preturile sunt pentru toate bugetele ;
-puteti beneficia GRATUIT de consultanta;
- veti lucra numai cu personal specializat, care efectueaza finisaje de calitate si ating cele mai inalte standarde in materie de amenajari;
- lucram numai cu echipament profesional;
- fiecare operatiune este tarifata la metraj, in baza intocmirii unui Deviz;
- ne implicam in fiecare proiect cu profesionalism si seriozitate, suntem prompti si orientati spre satisfacerea celor mai exigente cerinte.
Lista servicii amenajari interioare :
- decopertari pereti, gresie, faianta, mocheta, linoleum, mozaic;
- lucrari de compartimentari si placari ale peretilor cu gips-carton;
- placarea peretilor si a tavanelor cu gips-carton pe structura metalica;
- executie tavane false, tavane casetate;
- executie masti, scafe gips-carton;
- placari cu gresie, faianta, marmura, mozaic, piatra decorativa sau naturala;
- tencuieli clasice, tencuieli decorative interior;
- reparatii, gleturi, zugraveli vopsea lavabila, finisare pereti;
- glafuri usi si ferestre;
- aplicare tapet, fototapet, tapet personalizat, tapet 3D;
- demontat/montat parchet laminat, masiv, stratificat, montat mocheta;
- montat lambriu;
- demontat/ montat usi interior;
- sape de nivel, sape autonivelante;
- hidroizolatii.

Constructii case :
-    Constructii case la rosu
-    Constructii case la cheie;

Alte servicii :
-    Servicii amenajari exterioare ;
-    Montaj termosistem pe fatade ;
-    Vopsitorii;
-    Diverse placari ceramice, etc.
Pentru o OFERTA DE PRET estimativa, asteptam un e-mail la adresa creativ_amenajari@yahoo.com in care sa specificati urmatoarele :
-    Locatia ;
-    Mp ;
-    Lucrarile pe care doriti sa le executam ;
-    Termen de executie .
Asteptam si proiectul (casei, apartamentului, garsonierei)/releveul la aceeasi adresa de e-mail. Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie si la numarul de telefon 0720.348.353.




Comentarii